Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Kisbence csoport

Óvodapedagógusok:

Minyáné Bojtos Erika óvó néni

Fodor-Tóth Eszter óvó néni

Dajka néni:

Matolcsi Józsefné Etelka néni

 

Kisbence csoport vagyunk mi,

Vidámságban telnek napjaink.

Ha bánat ér bennünket,

Az óvónénik szeretettel ölelnek.

Mindennapunk kacagás és móka,

Vár téged is óvodánk Kisbence csoportja!

 

A mi kis hangulatos csoportszobánknak érdeklődő és vidám kisgyermekek a gazdái. Amint belépsz ide, megtapasztalhatod a meghitt, derűs, családias légkört, amiben Kisbencéink nevelkednek.

A gyermekek elsődleges tevékenysége a játék. A játékot, játékosságot minden területen igyekszünk alapelvként alkalmazni. Sok-sok ismeretet, tapasztalatot szereznek eközben, személyiségük egyre gazdagabbá válik, készségeik, képességeik alakulnak.

Fontos alapelvünk, hogy olyan közösség alakuljon ki, ahol minden gyermek értékesnek érzi magát és elfogadják egymást. A differenciált egyéni fejlődést minden gyermek számára biztosítjuk. Minden nap a játéktevékenységbe ágyazva, a játéktevékenységből kezdeményezve végezzük kedvelt tevékenységeinket: kézműveskedünk, mesélünk, verselünk, bábozunk; énekelünk, táncolunk, mondókázunk; megismerkedünk az óvoda közeli és távolabbi környezetével, sétálunk, közlekedünk, kirándulunk.

Kiemelt feladatunknak tekintjük a hagyományok felelevenítését, ápolását, őrzését, illetve a környezetünk védelmére való nevelést.

Az óvoda honlapján, facebook oldalán igyekszünk bemutatni a csoport mindennapjait, de évek óta nagy sikerrel tartjuk a kapcsolatot a szülőkkel, nagyszülőkkel a Kisbence csoport saját facebook oldalán is.

 

GALÉRIA