Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Kisbence csoport

Óvodapedagógusok:

Minyáné Bojtos Erika óvó néni

Tóth Eszter óvó néni

Dajka néni:

Kocsisné Kavalecz Valéria Valika néni

 

Kisbence csoport vagyunk mi,

Vidámságban telnek napjaink.

Ha bánat ér bennünket,

Az óvónénik szeretettel ölelnek.

Mindennapunk kacagás és móka,

Vár téged is óvodánk Kisbence csoportja!


Csoportunkba vegyes életkorú gyermekek járnak.

Mindennapjaikat a gyermekek évszaknak megfelelően dekorált, szépen berendezett, barátságos csoportszobában töltik el.

A gyermekek egész nap csak játszanak, melyet változatos tevékenységekkel teszünk még érdekesebbé: gyurmázunk, festünk, vágunk, ragasztunk, barkácsolunk. Természetesen a versek, mesék, mondókák és a dalos játékok világával is színesebbé tesszük óvodásaink napjait.

A foglalkozások játékos formában zajlanak, melyen nagy érdeklődéssel és örömmel vesznek részt, így válnak majd alkalmassá a "Kisbencék" az iskolai élet megkezdésére.

Fontosnak tartjuk a hagyományok őrzését, felelevenítését, és ápolását, melyet a szülőkkel együtt működve végzünk csoportunkban.

Óvodásaink ősz derekán megismerkednek a szőlő szüret folyamataival, december havában a Luca napi és karácsonyi készülődés zajlik a szülőkkel, nagyszülőkkel együtt: mézeskalács és beigli sütés, gyümölcs aszalás, asztali díszek készítése stb.

A szeretet ünnepére hangolódva, már hagyomány lett óvodánkban, hogy a Betlehemes játékot a szülők edják elő, melyet nagy szeretettel fogadnak gyermekeink.

A telet kiszebáb égetéssel és farsangi mulatsággal búcsúztatjuk.

Húsvét, Gyermeknap, felejthetlen élmény óvodásainknak!

Lehetőség szerint sokat tartózkodunk a szabadban, ezáltal nagy hangsúlyt fektetve a környezetünk megismerésére, gondozására, így közvetlen módon ismerik meg a virágültetést, veteményezést.

Rendszeresen szervezünk élmányszerző sétákat, kirándulásokat, melyekkel még színesebbé tesszük gyermekeink óvodás éveit, felejthetetlenné téve a velünk töltött időt! :) 

GALÉRIA